ΠΑΟΚ - Κ17: Πανέτοιμος για την πρόκριση στον τελικό και την υπεράσπιση του τίτλου

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Η Κ17 του ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει σήμερα στον ημιτελικό του φάιναλ φορ την ΑΕΚ με έπαθλο τον τελικό που θα γίνει την Κυριακή 11 Μαϊου. Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 (live από την ΝΟVA) και θα είναι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός αφού θα είχε προηγηθεί αυτός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αρη

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Super League, ο προπονητής της Κ17 του Δικεφάλου, Πέτρος Τσιαπακίδης, δήλωσε: «Το Final Four είναι ένα γεγονός που περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά επί πολλά χρόνια. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η «φουρνιά» παικτών είχε την ατυχία, λόγω της πανδημίας, να μην παίξει στο πρωτάθλημα της Κ15 πριν δύο χρόνια. Κάποιοι από αυτούς ήταν μαζί μας και στο περσινό Final Four, όντας ένα χρόνο μικρότεροι, έχουν ζήσει την διαδικασία, κι αυτό σαφώς θα βοηθήσει όλα τα παιδιά. Είναι ταλαντούχοι όλοι τους, οι περισσότεροι εκπαιδεύονται επί πολλά χρόνια μαζί, ενώ δουλέψαμε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι έπαιξαν με την Κ17 φέτος περισσότεροι από 30 ποδοσφαιριστές και το Final Four είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητές μας σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό είναι για το οποίο αδημονούν, εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές μας. Αυτό που πάντα λέω στα παιδιά είναι να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, να προσπαθούν κάθε μέρα να βγαίνουν καλύτεροι από το γήπεδο και μέσω αυτής της διαδικασίας να κερδίσουν πράγματα που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια, να το χαρούν όλοι και φυσικά να παραμείνουν υγιείς». 

Δηλώσεις και από τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Παπαγεωργίου: «Ανυπομονούμε όλη τη χρονιά για το Final Four και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα τα εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσουμε. Είμαστε μια αρκετά ποιοτική ομάδα με χαρακτήρα και αυτό θέλουμε να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στο Final Four εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου και την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.