Πανδαισία από γκολ στο Σίζενχαϊμ

Metrosport Team13 Μαρτίου 2022

Από τους ευρωπαϊκούς αγώνες στα μέσα της εβδομάδας, επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις με σημαντικά παιχνίδια και τις «μάχες» ανοικτές όσο τα Πρωταθλήματα οδεύουν στο τελευταίο τους κομμάτι.

Το team του Betshow.com σε βάζει στο παιχνίδι των στοιχηματικών προβλέψεων απ’ όλο το ποδοσφαιρικό, αλλά και μπασκετικό ευρωπαϊκό στερέωμα κι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Νίκος Κουλιανός προβλέπει στο Betshow.com πανδαισία από γκολ στο Σίζενχαϊμ. Η φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ είναι ικανότατη στο να συμβάλλει με τον τρόπο της στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στην επίτευξη πολλών γκολ και εκατέρωθεν. Αγωνιστική εικόνα, παράδοση και οι αριθμοί συνηγορούν στο GG&Over 4,5.

Ο Φώτης Πλιάκος παίρνει θέση στο ντέρμπι κορυφής της ιταλικής Serie B, ανάμεσα σε Λέτσε και Μπρέσια όπου το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και οι δύο αντίπαλοι εκ των κορυφαίων επιθετικά στο Betshow.com.

Ο Θανάσης Κυλώνης διακρίνει πως το timing και πολλά δεδομένα είναι υπέρ για μια εκτός έδρας νίκη… υψηλού επιπέδου στην Premier League και εξηγεί μεταξύ των άλλων, το γιατί καταστάλαξε σ’ αυτή την επιλογή, στο Betshow.com.

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος περιμένει πως Αλέγκρι… σκέφτεται μακριά και «πονηρά», πέραν της νίκης, στο σημερινό παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια, με επιλογή από τα ειδικά στοιχήματα και ο Γιώργος Μάντζιος ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, τις ξεχωριστές επιλογές από τα «χωράφια» του στο Betshow.com.

Ο Γιώργος Πετρίδης βάζει Ισπανικό τόνο στη σημερινή του στήλη στο Betshow.com με επιλογή από το μεγάλο ντέρμπι τετράδας της ACB.

Παρά την… παγωνιά ο Φρουρός είναι πάλι έτοιμος να πανηγυρίσει με τον τρόπο του στους δρόμους και ο Καρτάκιας έχοντας κάνει «φύλλο και φτερό» όλο το πρόγραμμα ετοιμάζεται για νέα «χτυπήματα» στο Betshow.com όπου θα βρείτε και το πάντα ξεχωριστό Live Chat.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.