Η σύζυγος του Ρισόν Χολμς αντέδρασε μέσω Instagram μετά τα σχόλια του Εργκίν Αταμάν για την απόδοση του Αμερικανού σέντερ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GB.
H γυναίκα του Αμερικανού σέντερ του «τριφυλλιού» με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε δημόσια η απόδοση του συζύγου της, τονίζοντας ότι είναι ντροπή ένας σύλλογος να κατακρίνει δημόσια τους αθλητές του αντί να τους στηρίζει.
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στην ανάπαυλα του αγώνα με την ΑΕΚ, στις οποίες ο Τούρκος τεχνικός είχε ασκήσει έντονη κριτική.
Η ανάρτησή της:
«Οι ισχυροί οργανισμοί στέκονται πίσω από τους παίκτες τους. Η ανάληψη της ευθύνης είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά ο σεβασμός και η υποστήριξη πρέπει πάντα να προηγούνται! Ένας οργανισμός που κατακρίνει δημόσια τους αθλητές του αντί να τους υποστηρίζει είναι ντροπή, όχι οικογένεια».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube