Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο Πούχατς, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με Ουνιόν Βερολίνου

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Για τον Τιμόθεους Πούχατς φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός αφού η περίπτωση του αριστερού μπακ της Ουνιόν Βερολίνου αρέσει στους «πράσινους» ως ο αντικαταστάτης του άτυχου Κρίστιαν Γκάνεα ο οποίος θα λείψει ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού θεωρεί πως έχει τα στοιχεία για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας ακόμα και αν μιλάμε για αναπληρωματικό μπακ, αφού βασικός θα λογίζεται ο Ισπανός Χουάνκαρ. Η αρχική απαίτηση του Παναθηναϊκού ήταν και είναι να έρθει ο Πολωνός ως δανεικός και το καλοκαίρι να υπάρχει οψιόν αγοράς, κάτι στο οποίο οι Γερμανοί δεν συμφωνούσαν ωστόσο φαίνεται τις τελευταίες ώρες να έχει βρεθεί η«χρυσή τομή» μεταξύ των δύο συλλόγων.

Το ποσό που συζητιέται λέγεται ότι είναι κοντά στις 800.000 ευρώ και πλέον ο 23χρονος μπακ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνηση του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με τον ποδοσφαιριστή σε αγωνιστική δράση:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.