Παναθηναϊκός: Σε συμφωνία με τον Βέρμπιτς της Ντιναμό Κιέβου

Metrosport Team29 Ιουλίου 2022

Όπως όλα δείχνουν την παροικία των Σλοβένων θα μεγαλώσει και άλλο στον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να έρχονται σε συμφωνία με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και να προστίθεται στους Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ, ενώ με τον πρώτο έχουν τον ίδιο ατζέντη.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου, η οποία χθες (27/7) προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Champions League, πετώντας εκτός συνέχειας τη Φενέρμπαχτσε. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και απομένει η έγγραφη ενεργοποίηση της ειδικής διάταξης της FIFA, που επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές ρωσικών και ουκρανικών ομάδων να αναστείλουν τις συμβάσεις τους, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή.

Το μόνο ερωτηματικό που παραμένει αναπάντητο είναι πότε ο 28χρονος διεθνής θα ενταχθεί στο ρόστερ του "τριφυλλιού", καθώς την επόμενη εβδομάδα η Ντιναμό κοντράρεται με τη Στουρμ Γκρατς στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αγωνιστεί με την ουκρανική ομάδα ή θα αποχωρήσει άμεσα.

Ο Βέρμπιτς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Τσέλιε και στην Κοπεγχάγη (99 αγώνε, 22 γκολ και 15 ασίστ), ενώ από το 2018 βρίσκεται στη Ντιναμό Κιέβου, με την οποία μετράει 121 παιχνίδια, 37 γκολ και 12 ασίστ. Πέρυσι αγωνίστηκε και ένα μικρό διάστημα στη Λέγκια Βαρσοβίας ως δανεικός, καθώς είχε το δικαίωμα να αποχωρήσει από την Ουκρανία λόγω του πολέμου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.