Παναθηναϊκός: Ψάχνει στη μεξικάνικη αγορά - Πρόταση στον Αντούνα

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει πλέον και επίσημα, με τις προτάσεις μεταξύ των ομάδων να δίνουν και να παίρνουν. Όσον αφορά τις προτάσεις στην Ελληνική Λίγκα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει Πρόταση στην Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα .

Ο Μεξικανός άσος, που είναι 39 φορές διεθνής και έπαιξε ως αλλαγή και στα τρία ματς της εθνικής του ομάδας στο πρόσφατο Μουντιάλ, φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη έχοντας περάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι (χωρίς όμως συμμετοχές) και την ολλανδική Χρόνινχεν τα προηγούμενα χρόνια. Η Κρουζ Αζούλ, που το 2020 δαπάνησε 9,9 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την αγγλική ομάδα, δεν δείχνει αρνητική σε πιθανή πώλησή του, αφού χρειάζεται χρήματα για να αποκτήσει σέντερ φορ.

Η φημολογία ξεκίνησε από δημοσίευμα του μεξικανικού ESPN ενώ στην πατρίδα του λένε πως το θέμα θα έχει άμεσα εξελίξεις, αφού το πρωτάθλημα Κλαουσούρα αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου και η τεχνική ηγεσία θέλει να γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ή όχι. Στο πρωτάθλημα Απερτούρα είχε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 16 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.