Παναθηναϊκός: Σχεδόν πλήρης απέναντι στον Άρη - Μέσα και ο Αϊτόρ

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Πολλά ακούστηκαν για τον «αποδεκατισμό» και τους τραυματισμούς στο στρατόπεδο των «πράσινων» μετά το ματς με την Λαμία, στην πραγματικότητα όμως οι απουσίες από την αποστολή δεν είναι ιδιαίτερα αισθητές. Αντιθέτως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «σχεδόν πλήρης» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη. 

Ναι μεν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είχε τελειώσει το ματς κόντρα στη Λαμία με 10 ποδοσφαιριστές λόγω των τραυματισμών και των αναγκαστικών αλλαγών που είχε κάνει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αντικατοπτρίζεται και στην αποστολή που ανακοινώθηκε. Ίσα ίσα, ο Αιτόρ που ήταν αμφίβολος, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ο μοναδικός σοβαρός τραυματισμός από εκείνο το παιχνίδι τελικά ήταν μόνο του Τρουιγιέ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. Από την άλλη, ο Κουρμπέλης ήταν γνωστό ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε σε αυτό το ματς του “τριφυλλιού”, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Δείτε αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη : 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.