Παναθηναϊκός, Περιστέρι ή Άρης για Δημήτρη Φλιώνη

Στέλιος Παρθενάκης27 Ιουνίου 2020

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι ένας από τους παίκτες που έχει αναδειχθεί από τον Aρη και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Και αυτό γιατί εκτός από τον νεαρό γκαρντ βλέπουν επίσης ΠΑΟ και Περιστέρι.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι πριν περίπου 1 μήνα ο Προμηθέας ήταν και αυτός στο κόλπο απόκτησης του διεθνή γκαρντ του Άρη κάνοντας του πρόταση για 3ετή συνεργασία, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσει ανάμεσα στις δυο μεριές.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και τα προηγούμενα χρόνια για τον Φλιώνη αλλά είτε δεσμευόταν με συμβόλαιο ( πέρυσι το καλοκαίρι δεν τον άφησε ο Γουλιέλμος να σπάσει το συμβόλαιο και να πάει στον Παναθηναϊκό ) είτε δεν αποφάσιζε ο παίκτης ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγει από την Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης έχει κάνει πρόταση για ανανέωση με αυξημένες απολαβές και ηγετικό ρόλο στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς , όπως και αποπληρωμή των οφειλόμενων χρημάτων .

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με κάποιους παίκτες που έχουν στο υπάρχον ρόστερ, για να κάνει την κίνηση του για απόκτηση του Έλληνα παίκτη. Άλλωστε λόγω των διοικητικών αλλαγών πάγωσαν αρκετές εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι .

Το Περιστέρι επίσης ζήτησε χρόνο για να κάνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, οπότε μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα για το μέλλον του Δημήτρη Φλιώνη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.