Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Το σχέδιο του Γιοβάνοβιτς για τα αστέρια

Metrosport Team29 Αυγούστου 2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τη Μπράγκα (29/8, 22:00) στο καταπράσινο ΟΑΚΑ, με τους Πορτογάλους να έχουν το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα (2-1). Παρόλα αυτά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στόχο να επιστρέψει το "τριφύλλι" στους ομίλους του Champions League.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΝΠΣ Βόλο ο τεχνικός των "πράσινων" προχώρησε σε ροτέισον, δίνοντας "ανάσες" στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει σήμερα να ξεκινήσουν βασικοί μπροστά σε 60.000 φίλους της ομάδας.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιούρι Λοντίγκιν και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Από εκεί και πέρα αναμένονται δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, με τους Σένκεφελντ και Ιωαννίδη να παίρνουν τις θέσεις των Γεντβάι και Σπόραρ αντίστοιχα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Αρτούρ Ζορζ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αλ Μουσράτι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπόρχα. Η μοναδική αλλαγή που αναμένεται από τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Αντρέ Όρτα, οποίος αντικατέστησε τον Μουσράτι στο πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Μπράγκα: Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μάριν, Πίτσι, Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα, Αμπέλ Ρουίθ, Μπρούμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.