Παναθηναϊκός: Μία «ανάσα από Σποράρ- πάνω από τρία εκατ. ευρώ το deal

Metrosport Team27 Ιουλίου 2022

Σημαντική μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, αφού σλοβένικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο με τον Άντρατζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το «φλέρτ» των πρασίνων με τον Σλοβένο, έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες η πορτογαλική «A Bola» και σήμερα δημοσιεύματα από την χώρα του κάνουν λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές.

Ο επιθετικός της Σπόρτινγκ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με τους Πορτογάλους, όμως ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντας κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που θυμίζει παλιότερες εποχές του Τριφυλλιού.

Η Σπόρτινγκ έβγαλε από τα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ τον χειμώνα του 2020 για να τον αποκτήσει από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους Σλοβάκους με τους οποίους σκόραρε σε 6 παιχνίδια του Europa League 5  γκολ.

Ο 39 φορές διεθνής σεντερφόρ, στην Πορτογαλία μέτρησε 12 γκολ σε 45 συμμετοχές ενώ τον Αλυγουστο του 2021 δόθηκε δανεικός στην Μίντλεσπρο για να αναπληρώσει το κενό που άφηνε πίσω του ο Άκπομ με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης τις: Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βασιλεία, Αρμίνα Μπίφιλντ και Μπράγκα ενώ η χρηματιστιριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.