Τέλος από τον Παναθηναϊκό με κάθε επισημότητα ο Έλτον Φικάι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνική Πιαστ Γκλίβιτσε. Το τριφύλλι θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Έλτον Φικάι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα στην πολωνική, Πιαστ Γκλίβιτσε, ωστόσο οι πράσινοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φικάι εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2018 και αγωνίστηκε 5 φορές με την πρώτη ομάδα των Πρασίνων, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2023. Επίσης, είναι διεθνής και με την εθνική ελπίδων της Αλβανίας. Παρότι είχε συμβόλαιο με το Τριφύλλι έως το 2028 αποχώρησε προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Έλτον Φικάι στην πολωνική Πιαστ Γκλίβιτσε. Ο Έλτον εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών του τριφυλλιού. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2023 και πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί ποσοστό από τη μεταπώλησή του. Έλτον σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».
Σε ευχαριστούμε για όλα Έλτον ☘️ Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!#Panathinaikos #PAOFC pic.twitter.com/NWfLKslcM2
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 27, 2026
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube