Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Γιόβιτς

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός από το καλοκαίρι ψάχνει τον γκαρντ που θα του δώσει τα ηνία της ομάδας και θα μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει ηρεμία και σιγουριά στη θέρη του πλέι-μέικερ, τα στοιχεία που ήθελαν οι άνθρωποι των «πρασίνων» τα βρήκαν στο πρόσωπο του Στέφαν Γιόβιτς.

Οι δύο πλευρές έχουν φθάσει σε προφορική συμφωνία, με τον Σέρβο άσο να αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ήμερες για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη., χωρίς ακόμα να έχει οριστεί η διάρκεια αυτού.

Ο Γιόβιτς έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αλλά πλέον φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.

 Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει τα στοιχεία που του λείπουν στο πρώην NBAer, Γιόγκι Φέρελ, αλλά η συνεργασία τους έληξε άμεσα. Ο Γιόβιτς έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να ταιριάξει στο σύνολο των «πρασίνων», με εμπειρία στην Euroleague, στην οποία έχει αγωνιστεί σε 123 αγώνες με τις φανέλες των Μπάγερν Μονάχου και Χίμκι, με 6.6 πόντους, 4.6 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.