Παναθηναϊκός: Κοντά σε Σελάχι και Τρουιγέ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Η λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος της και ο Παναθηναϊκός τρέχει να κλείσει τα τελευταία κομμάτια του παζλ, με τους "πράσινους" να έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο λόγος για τους Αλεξίς Τρουιγέ και Λίντον Σελάχι. Ο πρώτος ανήκει στη Νις και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το γαλλικό σύλλογο, με το πιο πιθανό καθεστώς της μεταγραφής του 21χρονου Γάλλου να είναι με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Όσο αφορά τον Σελάχι, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει και τον 23χρονο διεθνή Αλβανό, χωρίς να επηρεάζεται από την κατάληξη της μεταγραφής του Τρουιγέ. Ο Σελάχι ανήκει στη Ριέκα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, Φέτος έχει καταγράψει 8 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε συμπαίκτης του στην κροατική ομάδα, Άνταμ Τσέριν, φόρεσε το φετινό καλοκαίρι τη πράσινη φανέλα, με την ελληνική ομάδα να έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Κροάτες.

O Τρουιγέ δείχνει να βρίσκεται μια "ανάσα" από τον Κυπελλούχο Ελλάδας, με τα ΜΜΕ της Γαλλίας να αναφέρουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει και απομένει η η συναίνεση της Νις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.