Παναθηναϊκός: Η πρώτη αποστολή του Τερίμ με Φικάι και χωρίς Λημνιό

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα , στην Λεωφόρο(03/01, 21:00), για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Φικάι να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και τον Λημνιό να μένει εκτός.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του 2024, αύριο 3/1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.