Παναθηναϊκός: Εγκαταλείπει τον Αντούνα- Τι αποκαλύπτει το ESPN

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Τις τελευταίες μέρες ο Παναθηναϊκός είχε παρουσιαστεί πολύ ζεστός για την υπόθεση του Ουριέλ Αντούνα, έχοντας καταθέσει μάλιστα και την τελική του πρόταση για τον Αντούνα. Ωστόσο, το ESPN Μεξικού- που ήταν μάλιστα και το πρώτο μέσο που αποκάλυψε το ενδιαφέρων των πράσινων- αναφέρει σε τελευταίο ρεπορτάζ του πως πλέον το τριφύλλι αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση.

Η επίσημη πρόταση των πράσινων προς την ομάδα του Μεξικανού προέβλεπε το 1 εκατ. "ενοίκιο" και 4 εκατ. το καλοκαίρι για το 80% του εξτρέμ, ο οποίος απέχει απ’ τις προπονήσεις της Κρουζ Αζούλ. Μάλιστα, το ESPN Μεξικού αναφέρει σε τελευταίο ρεπορτάζ του πως πλέον το τριφύλλι αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση, βλέποντας πως υπάρχει απόσταση με την ομάδα του ποδοσφαιριστή.

"Η Κρουζ Αζούλ ζήτησε διπλασιασμό του ενοικίου και υποχρεωτική αγορά για 8-9 εκατ. δολάρια ή άμεση πώληση για 6,5 εκατ. δολάρια μαζί με διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης της τάξεως του 20%. Καμία από αυτές τις απαιτήσεις δεν έγιναν δεκτές από τον Παναθηναϊκό που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση. Ο Αντούνα έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία να παίξει στην Ευρώπη. Την Τρίτη προπονήθηκε χωριστά από την ομάδα και για την ώρα είναι εκτός πλάνων για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Μεξικού με την Τιχουάνα (9/1)", αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.