Παναθηναϊκός: Δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Τζούριτσιτς

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2026

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (18/1, 21:00) στην OPAP Arena, για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Ράφα Μπενίτεφ να μην, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεσή του τον Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στην προπόνηση της Παρασκευής (16/01), με αποτέλεσμα να μοιάζει απίθανη η συμμετοχή στο ντέρμπι της Κυριακής με την Ένωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με σαφή προσανατολισμό στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (18/1, 9 μ.μ.) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

 Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Τζούριτσιτς, ενώ ο Ντέσερς συνέχισε τη θεραπεία του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.