Παναθηναϊκός: Χωρίς Ακαϊντίν και Γέντβαι κόντρα στον Άρη

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Με ελλείψεις είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς ο Παναθηναικός, αφού ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη φαρέτρα του τους Γεντβάι και Ακαϊντίν εξαιτίας των καρτών που έχουν δεχθεί αμφότεροι στα τελευταία παιχνίδια. Και όλα αυτά με την ψυχολογία των «πράσινων» να μην είναι εξίσου καλή, μετά τη σαρωτική ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 στην «OPAP Arena». 

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τους  Σαμέτ Ακαϊντίν και Τιν Γεντβάι δέχθηκαν έκαστος από μια κίτρινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, συμπληρώνοντας τις τρεις και... φαρμακερές, κάτι που σημαίνει πως θα τους επιβληθεί αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής, η οποία προορίζεται για το επόμενο ματς του «τριφυλλιού».

Αυτό θα συμβεί στον αγώνα με τον Άρη στην Λεωφόρο την Κυριακή (28/04-20:30), καθώς δεν υπάρχει η επιλογή ενός από τους επόμενους αγώνες, όπως υπήρχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι επιλογές που έχει πλέον στα χέρια του ο Φατίχ Τερίμ για τις θέσεις αυτές είναι ο Αράο και ο Ούγκο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική του μίνι αυτού τουρνουά, ότα μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Τέλος, ο Σένκεφελντ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ στη Λεωφόρο δεν θα είναι διαθέσιμοι και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που είναι τραυματίες εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.