Παναθηναϊκός: «Ας ασχοληθούμε επιτέλους με τον Μπαρτζώκα»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2023

Αιχμές άφησε με νέα ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα στον τελικό με τον Ολυμπιακό ενώ καταδίκασε τη συμπεριφορά των οπαδών του. 

Συνέχεια της κόντρας των «αιωνίων» και στα πληκτρολόγια που ξέσπασε μετά το τέλος του μεταξύ τους παιχνιδιού έδωσε το «τριφύλλι». Με νέα ανακοίνωση τους οι «πράσινοι» καταδίκασαν τη ρήξη νερού και τροφής στα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, άφησαν αιχμές για τη θέση που δεν πήρε ο «αιώνιος» αντίπαλος για τις φωτοβολίδες που πετάχθηκαν στο ΣΕΦ ενώ κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να ασχοληθούν με την προσβλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου. 

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.