Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση της Αλ Αχλί για Μαουρίσιο

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2022

Η Αλ Αχλί «χτύπησε» την πόρτα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μαουρίσιο, με τους «πράσινους» να μην είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν αποχώρηση του Βραζιλιάνου ως ελεύθερη μεταγραφή, αλλά μόνο με μια πρόταση που θα έχει οικονομικά οφέλη για τους ίδιους.

Ο 33χρονος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο όσο περνάει ο χρόνος. Το «αγκάθι» στην περίπτωση του Μαουρίσιο είναι πως το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσεγγίσουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρετών ομάδων από τις αραβικές χώρες, με την Αλ Χιλάλ να είναι η πρώτη που ανοίγει το χορό των προτάσεων για την περίπτωσή του. Από την πλευρά της ελληνικής ομάδας ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει την τωρινή μεταγραφική περίοδο μόνο στο ενδεχόμενο που η ομάδα που τον θέλει καλύψει τα θέλω των «πρασίνων», τα οποία κυμαίνονται κοντά στις 500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαουρίσιο επιθυμεί να βρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καλύψει τα «θέλω» του, ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει από το Κορωπί το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.