Πρόβλημα την τελευταία στιγμή προέκυψε με τον Φιλιπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να απουσιάσει από το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρβο μεσοεπιθετικό στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα για την πρεμιέρα των PlayOff λόγω ενός απρόοπτου προβλήματος που προέκυψε. Συγκεκριμένα, ο Τζούρισιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του «τριφυλλιού» και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να τον προφυλάξει και να τον κρατήσει εκτός του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.
Εκτός έμεινε όμως και ο Σωτήρης Κοντούρης που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Μαζί τους, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ερίκ Πάλμερ-Μπράουν που δεν έχει προλάβει ακόμη να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ...
Squad list for the first MatchDay of the playoffs vs PAOK
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 4, 2026
#Panathinaikos #PAOFC #PAOKPAO#StoiximanSuperLeague #slgr pic.twitter.com/qXZBNQYGJE
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube