Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή επιστροφή με υψηλό δείκτη δυσκολίας

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας με την ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς να έχει ταξιδέψει στην τσεχική πρωτεύουσα με φιλοδοξίες για ένα καλό αποτέλεσμα. 

Το παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του COSMOTE SPORT 2.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπαρτ Σένκεφελντ και του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που έμειναν στην Αθήνα λόγω ίωσης, ενώ ο νεοαποκτηθείς Μπένιαμιν Βέρμπιτς δεν έχει ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αποστολή κανονικά βρίσκονται οι Χουανκάρ και Ιωαννίδης που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε όπως και ο Αντράζ Σποράρ ο οποίος σχεδόν μια βδομάδα μετά την άφιξή του, ίσως πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Από πλευράς Σλάβια, ο Γίντριχ Τρπισόφσκι, θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να υπολογίζει τον βασικό του φορ, Γίρα Σορ. Εκτός είναι σίγουρα και ο τιμωρημένος Χρομάντα, αλλά και οι τραυματίες Χοβόρκα, Μπόριλ.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντούντερα, Ούσου, Εντουάρντο Σάντος, Ντόρλεϊ, Χόλες, Τιεχί, Έβερτον, Τραορέ, Ολαγίνκα, Γιουρέτσκα.
Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.