«Τελειωμένος» πρέπει να θεωρείται από τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Αναστασίου, μετά και τη νέα ήττα των Αγρινιωτών, από τον ΟΦΗ του Χρήστου Κόντη. Όπως φαίνεται, ο Παναιτωλικός θα έχει νέο προπονητή στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (31/1) με τον Άρη.
Πρώτο φαβορί, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, φαίνεται ότι είναι ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος, αυτό το διάστημα, είναι χωρίς ομάδα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το Αγρίνιο, ο Αναστασίου πρέπει ήδη να θεωρείται παρελθόν, καθώς η ομάδα του δεν παρουσίασε ούτε αγωνιστική βελτίωση, ούτε έφερε τα απαραίτητα αποτελέσματα με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να οδηγείται στην έξοδο. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Βόκολος θα είναι ο διάδοχός του στον πάγκο και θα κάνει ντεμπούτο στο δύσκολο και κρίσιμο -και για τις δύο ομάδες- ματς κόντρα στον Άρη, ο οποίος -επίσης- καίγεται για βαθμούς.
Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, δύο πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει 13 και επτά πάνω από τον τελευταίο Πανσερραϊκό.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube