Παναιτωλικός: Δημοπρασία για καλό σκοπό με φανέλες και σκίτσο για τον Άλκη

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, ανακοίνωσε πως οι φανέλες των παικτών που φορέθηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έφεραν πίσω το όνομα του Άλκη, όπως και το σκίτσο με τον δολοφονημένο 19χρονο, θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Το πανό – σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που προκάλεσε αίσθηση με τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το δολοφονημένο σώμα του Άλκη Καμπανού και οι φανέλες των ποδοσφαιριστών που φέρουν το όνομα ΑΛΚΗΣ οι οποίες φορέθηκαν στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, βγήκαν σε δημοπρασία!

Μπείτε στο https://www.charityidols.com/el/ επιλέξτε και αποκτήστε τα! Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.