Παναϊτέσκου: «Πόθος του Μπουρλεάνου ο Λουτσέσκου, αλλά...»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος σκιαγράφησε το παρασκήνιο της συνάντησης του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον πρόεδρο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, στη Θεσσαλονίκη, για να υπογραμμίσει τους άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε η κουβέντα των δύο αντρών καθώς και του τεχνικού διευθυντή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ρουμανίας. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Μπορώ να σας πω ότι στην Εθνική αναγνωρίζουν την εικόνα του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται να εργαστεί σε εθνικό επίπεδο, ενώ έχει και μία υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιό του. Επίσης φαίνεται πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρει εκ νέου στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά αποτελεί έναν προπονητή που θέλει πολύ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για την Εθνική καθώς δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για να προσθέσει: «Ο ίδιος μιλάει μόνο σε επίσημες δηλώσεις όπως σε συνεντεύξεις τύπου, ενώ είχε και ένα πεντάωρο meeting με τον Γκεόργκε Χάτζι για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής και αφότου δεν επιτευχθεί συμφωνία, πήγε στην περίπτωση του Λουτσέσκου, με τον οποίον συζήτησαν και λεπτομέρειες για το πως θα μπορούσε να αναπτυχθεί γενικότερα αγωνιστικά η Εθνική της Ρουμανίας».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Ο Ραζβάν Μπουρλεάνου τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή του Δικεφάλου καθώς και πριν από δύο χρόνια είχε έρθει ξανά με τον πρωθυπουργό της χώρας και είχαν συναντήσει τον Λουτσέσκου, ωστόσο δεν είναι φίλοι έχουν απλά καλές σχέσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.