«Πιθανότατα θα παίξει απέναντι στη Γερμανία ο Μιτρίτσα»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, μίλησε για την επιστροφή του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, στην Εθνική Ρουμανίας, αλλά και τις πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί στα ερχόμενα παιχνίδια. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην Εθνική Ρουμανίας, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που παρέμενε πάντα στο ραντάρ των ανθρώπων της Εθνικής, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που να έχουν το στυλ παιχνιδιού του. Η Ρουμανία έχει δύο παιχνίδια μπροστά της, με την Γερμανία και τον «τελικό» με την Αρμενία».

Για τις πιθανότητες να αγωνιστεί και την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πιστεύω ότι ο Μιτρίτσα θα είναι στην ενδεκάδα της Εθνικής με τη Γερμανία, καθώς ταιριάζει στο στυλ του παιχνιδιού που θέλει, με αντεπιθέσεις. Ο Μιτρίτσα, μιλώντας σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, είπε πως αυτό το χάσμα μεταξύ Ρουμανίας και Γερμανίας δεν είναι τόσο μεγάλο. Επίσης, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και ότι είναι όλα πολύ καλά, ενώ ανέφερε τις παραινέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την Εθνική του και ότι πρέπει να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.