Παναϊτέσκου: «Ο Λουτσέσκου κλείνεται στον εαυτό του και ετοιμάζει την αντίδρασή του»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ραζβάν Παναϊτέσκου, Ρουμάνος δημοσιογράφος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αντίδραση που περιμένει από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά ξέρω τον χαρακτήρα του. Κλείνεται στον εαυτό του αλλά όχι με την κακή έννοια αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η αντίδραση, η αντεπίθεση στη δουλειά του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό έχει στο μυαλό του και τίποτα άλλο. Ξέρω καλά την ψυχολογία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι περήφανοι για την ομάδα τους. Αν πω τώρα ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο προπονητή που μπορούσε να έχει κάποιοι μπορεί να γελάσουν. Δεν θα το πω, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι από πλευράς αφοσίωσης στην δουλειά του είναι ο νούμερο 1. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα».

Τόνισε ότι: «Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν δύο παίκτες. Θα πρέπει να γίνει μία πιο βαθιά ανάλυση. Όλα όσα μπορούσαν να πάνε στραβά, πήγαν. Τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα, ενώ πήγαινε καλά, ο Ελ Καντουρί, ο Κρέσπο και μετά ο Μιτρίτσα. Δεν υπήρξε κανένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ να έπαιξε με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Βέβαια, έγιναν και ηλίθια λάθη σε κάποια γκολ.

Υπάρχουν στιγμές που δεν παίζεις καλά αλλά κερδίζεις και έτσι χτίζεις αυτοπεποίθηση. Θέλω να πω, ότι δεν έγινε και ο καλύτερος σχεδιασμός που μπορούσε να γίνει και το ερώτημα είναι πως μία ομάδα με τόσες φιλοδοξίες πορεύεται χωρίς αθλητικό διευθυντή».

Κατέληξε λέγοντας: «Στην Ραπίντ είχε αποκλειστεί με τέσσερις ισοπαλίες από τον όμιλο του ΟΥΕΦΑ, αλλά υπήρξε αντίδραση και κατάφερε στο τέλος της σεζόν να κατακτήσει το κύπελλο. Την επόμενη χρονιά, μάλιστα, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του ΟΥΈΦΑ. Είναι σίγουρο ότι φέτος θα επιχειρήσει να σώσει ό,τι σώζεται. Το λέω σαν υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και της δουλειάς του Ραζβάν Λουτσέσκου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.