Παναιτέσκου: «Ο Λουτσέσκου δεν είχε χάσει ποτέ την πίστη του»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Για τα δείγματα της δουλειάς του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ που άρχισαν να φαίνονται μίλησε στο Metropolis 95.5 ο δημοσιογράφος και καλός του φίλος, Ραζβάν Παναϊτέσκου.

«Επικοινώνησα μαζί του για να του ευχηθώ. Τον ξέρω καλά και εκτός ποδοσφαίρου. Αγαπάει την ζωή και την ζει με πάθος. Η καλή διάθεση που έχει τώρα, έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ και τα καλά αποτελέσματα. Πέρασε έναν δύσκολο Νοέμβριο, αλλά, πλέον, έφερε την κατάσταση σε ένα τέτοιο σημείο για να απολαμβάνει και το πάθος του για την ζωή και το πάθος του για την ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μιλούσα μαζί του τον Νοέμβριο και αντιλαμβανόμουν ότι σε καμία περίοδο δεν είχε χάσει την πίστη του. Έλεγε ότι θα δείτε σύντομα την δουλειά μας. Τελευταία βλέπετε ότι έχει η ομάδα μία νέα ταυτότητα. Είχε μεγάλο πρόβλημα γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε συχνά αγώνες και δεν υπήρχαν πάνω από δύο ολοκληρωμένες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Όταν βρήκε χρόνο πέρασε τα στοιχεία που ήθελε και τα βλέπουμε τώρα.»

Για τους αγώνες με την Μίντιλαντ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του. Να έχει ο ίδιος την μπάλα και να οργανώσει μία επίθεση. Αν το κάνει σωστά, τότε ακυρώνονται τα χαρακτηριστικά της Μίντιλαντ και μπορεί να πετύχει πράγματα.»

Κατέληξε λέγοντας: «Ένας λόγος που, πλέον, αποδίδει καλύτερα είναι ότι έφυγε από την ομάδα η πίεση, μετά την δήλωση ότι δεν πάει για πρωτάθλημα. Είναι απελευθερωμένη και τώρα έχει καταφέρει να περάσει ότι σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Με την έλευση και του νέου αθλητικού διευθυντή ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορέσει φέτος να πάρει τον τίτλο θα έχει βάλει τις βάσεις για του χρόνου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.