Παναγόπουλος: «Έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί ένα παιχνίδι άκρως διεφθαρμένο»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος μιλώντας για το «εξαιρετικά διεφθαρμένο» παιχνίδι της Super League 1, στο οποίο παίχτηκαν τεράστια στοιχηματικά ποσά στο Ντουμπάι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Στο Ντουμπάι δεν υπάρχουν τα όρια και ο έλεγχος που υπάρχει στην Ευρώπη. Εκεί δεν τους ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά η ποσότητα. Τους ενδιαφέρει να παίζουν όλοι και μεγάλα ποσά.

Στην Ελλάδα, όταν κάποιες στοιχηματικές εταιρείες δεν πήραν άδεια, είχαν αγοράσει κωδικούς για να παίζουν οι παίκτες με εκτροπές. Για παράδειγμα θα μπορούσε  να εμφανίζεται στο σύστημα οτι κάποιος παίζει στην Αγγλία και να είναι τελικά στη Κρήτη.

Όταν υπάρχει κάποια ακραία κατάσταση και έχει χαρακτηρισθεί ακραία διεφθαρμένη όπως αυτό το παιχνίδι της Super League, ή θα έχουν παιχτεί πολλά χρήματα σε ένα συγκεκριμένο σκορ, πχ με απόδοση 18 και κάπως παίξει 100.000 ευρώ, καταλαβαίνεις... Ή έχουν παιχτεί πολλά στοιχήματα σε πολλά γεγονότα στο ίδιο ματς. Για να μην καρφωθούν σπάνε τα χρήματα σε κάρτερ, κορνερ, καθυστερήσεις, όβερ και όλα αυτά.

Επίσης, στο εξωτερικό υπάρχουν εταιρείες στοιχήματος που  έχουν πελάτες, οι οποίοι κερδίζουν πολύ συχνά. Αυτές οι εταιρίες δεν μπλοκάρουν αυτούς τους παίκτες αλλά τους έχουν για να τσιμπήσουν άλλους παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.