Παναγόπουλος: «Ο κ. Καρυπίδης δεν έδωσε ακόμη τα χρήματα στην οικογένεια του Τσουμάνη»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο έγκριτος νομικός μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις που «τρέχουν» στην υπόθεση του Νίκου Τσουμάνη, τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Άρης αλλά και τις συνομιλίες του ποδοσφαιριστή λίγες ημέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά σημείωσε: «Θλιβερή αυτή η ιστορία, η οικογένεια δεν ήθελε να βγουν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες του Τσουμάνη, αλλά μιλάμε για μία κατάσταση που δεν προσβάλλει τη μνήμη του παίκτη. Ο Άρης δεν χρειάζεται να πιεστεί για να κάνει το καθήκον του, δυστυχώς ο κύριος Καρυπίδης δεν έχει πληρώσει τα 30.000 ευρώ στην οικογένεια του παίκτη, παρά το γεγονός ότι είπε πως θα δοθούν σε δύο δόσεις».

Για να υπογραμμίσει στη συνέχεια: «Ο ίδιος ήταν αυτός που επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε πως θα τα δώσει. Το θέμα είναι το πως ο θάνατος αυτός θα είναι ο τελευταίος, πρόκειται για έναν αγώνα που έχει ξεκινήσει για τους ποδοσφαιριστές από το 2007 , όταν ξεκίνησε για τις ομάδες η ιστορία με τα ΑΦΜ. Η ΕΠΟ αντί να στείλει ένα στεφάνι στην κηδεία του Τσουμάνη, αύξησε τα παράβολα για μία ποινή, με έναν παίκτη να χρειάζεται 1000 ευρώ συν τα δικηγορικά έξοδα για να τρέξει την υπόθεση του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.