Παναγόπουλος: «Κακώς δεν τιμωρήθηκε ο Άρης και σε άλλες περιπτώσεις - Είχα κινηθεί και κατά του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ στο Metropolis 95.5 για τις προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά παλιών ΠΑΕ για χρέη, με αφορμή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Παναγιώτη Κοντοβά.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παναγόπουλος δήλωσε:

«Από το 2011 ασχολούμαι με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με ομάδες που άλλαξαν ΑΦΜ. Αυτές τις προσπάθειες τις συνέχισα και με άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Άρης πλήρωσε μετά από αποφάσεις της FIFA.

Αναγκάστηκε ο κ. Καρυπίδης να πληρώσει χρήματα για χρέη που δημιούργησαν άλλοι. Πρέπει να στραφεί κατά εκείνων των ανθρώπων που τα δημιούργησαν. Εφόσον προκύπτουν ευθύνες για τη θητεία του καθενός, πρέπει να κάνει κινήσεις ο Άρης. Κακώς δεν τιμωρήθηκε ο Άρης και για τις άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι δυνατόν να δικαιώνονται Κοντοβάς, Τριανταφυλλάκος και αλλά παιδιά που ανήκαν στο ίδιο ρόστερ όχι.

Δεν είναι μόνο για τον Άρη. Έχω κάνει κινήσεις και κατά του ΠΑΟΚ για τον Καφέ. Έχω δίκη στο Διαιτητικό για τον Αραμπατζή κατά της ΑΕΛ. Έχω του Βερόν κατά του ΟΦΗ και άλλα παιδιά.  Λέγανε στους ποδοσφαιριστές πως είναι χαμένη υπόθεση και να μην την κυνηγήσουν και στους ιδιοκτήτες πως όλα είναι καλά και παίρνουν ομάδα καθαρή. Δεν είναι έτσι.

Αν θέλει η κυβέρνηση να βάλει μια διάταξη για να πάρουν τα χρήματα οι ποδοσφαιριστές. Είναι τεράστιο το θέμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.