Παναγιωτούδης: «Ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά του Λάσλο Μπόλονι - Ψηλά με τον Μακεδονικό»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Μακεδονικού, Κώστας Παναγιωτούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα», στο Metropolis 95.5, και αναφέρθηκε στην νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και στη συνύπαρξη με τον Λάσλο Μπόλονι στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μακεδονικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος σε αυτή την οικογένεια. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα στη Super League 2, να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος και να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγόρια σύντομα και ότι καλύτερο καταφέρουμε πιο μετά. Tα αποδυτήρια είναι πολύ καλά».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2: «Την κατηγορία την γνωρίζω. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Βέβαια, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τα χρήματα που δεν έχουν πάρει οι ομάδες και δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, υπάρχει μια στασιμότητα.

Πολλοί παίκτες δεν έχουν ομάδα, αν εξαιρέσουμε 6-8 ομάδες οι υπόλοιπες δεν έχουν κάνει κινήσεις. Περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε. Εμείς στην ομάδα έχουμε ξεκινήσει και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Για τον Λάσλο Μπόλονι: «Ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά του Λάσλο Μπόλονι, αυτό το ξεκίνημα το χρωστάω στον κ.Μπόλονι που με πίστεψε, είναι και εμένα από τους αγαπημένους μου προπονητές».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν: «Κάποιες επιλογές, λίγο η τύχη έπαιξαν το ρόλο τους και έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Όταν μια ομάδα έχει τόσους καινούργιους παίκτες και δεν υπάρχει ομοιογένεια, είναι κάθε αρχή και δύσκολη, με τον αποκλεισμό έγινε ακόμα πιο δύσκολη. 

Πιστεύω ότι θα τα βρει τα πατήματά του, θέλει λίγο καιρό. Έχω κρατήσει επαφές από τον ΠΑΟΚ, με τον Πόποβιτς, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, αλλά γενικά με πολλά παιδιά». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.