Παναγιωτόπουλος: «Όλη η φασαρία ξεκινάει με τα δυο παιδιά να σπρώχνονται και έρχεται κάποιος τρίτος και χτυπάει δικό μας παίκτη στο κεφάλι»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2023

 Επεισόδια σημειώθηκαν σε αγώνα μπάσκετ Κ21 στη Χαλκιδική.  Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο παιχνίδι ΚΑΟΧ - Ευκαρπία, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο προπονητής του ΚΑΟΧ , Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος. 

Μεταξύ άλλων o προπονητής του ΚΑΟΧ δήλωσε: «Εμείς δεν θέλαμε να δώσουμε έκταση στο γεγονός, παρ' όλο που είμαστε σε δύσκολη θέση. Αδικηθήκαμε αρκετά στο παιχνίδι. Ο,τι και να γίνεται στον αγώνα, πρέπει να σταματάει εντός των γραμμών του γηπέδου.

Η ομάδα της Ευκαρπίας εχει δώσει έκταση με την ανάρτηση στα social media και πρέπει να πούμε και την δική μας άποψη για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας.

Μπορώ να δικαιολογήσω πολλά πράγματα, εν βρασμώ ψυχής όταν το ματς «καίει», αλλά όταν η ομάδα μας βρίσκεται αρκετά ψηλά στο σκορ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να δυναμιτίσεις το κλίμα.

Στο βίντεο φαίνεται πως κανένας δεν χτυπάει στο κεφάλι, όλη η φασαρία ξεκινάει με τα δυο παιδιά να σπρώχνονται και έρχεται κάποιος τρίτος και χτυπάει δικό μας παίκτη στο κεφάλι και μετά υπήρξε συμπλοκή.

Είμαι 35 χρόνια στο χώρο του μπάσκετ και έχω δει αρκετά παρόμοια περιστατικά και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Εκείνη την ώρα τα παιδιά βρίσκονται «εν βρασμώ ψυχής». Μπορώ να δικαιολογήσω πολλά πράγματα, όταν το ματς «καίει».

Μάλλον δεν έχουν πληροφορηθεί καλά για την εκκένωση του γηπέδου. Δεν πέταξε κανείς αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ούτε έβρισε κάποιος τον διαιτητή. Όταν πήγα στην αστυνομία και ρώτησα γιατί να εκκενωθεί το γήπεδο μου είπαν πως είναι απόφαση του διαιτητή. Και όταν ρώτησα τον διαιτητή μου είπε πως ήταν απόφαση της αστυνομίας. Ο ενας έριχνε το μπαλάκι στον άλλον.

Δυστυχώς μας πάει αρκετά πίσω αυτό το γεγονός. Θεωρώ την ευθύνη την έχουμε μόνο εμείς οι προπονητές. Ούτε οι παράγοντες την έχουν, γιατι οι περισσότεροι είναι ανίδεοι από μπάσκετ. Λίγοι γνωρίζουν και είναι σχετικοί με το χώρο του αθλητισμού. Την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο την έχουν οι προπονητές. Όταν οι προπονητές προσπαθούν να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες, τότε φταίνε οι φίλαθλοι και οι διαιτητές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.