Παναγιωτόπουλος: «Σύντομα στα γήπεδα που τόσο πολύ αγαπάμε»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2021

O Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει δώσει πολύτιμες λύσεις τα τελευταία χρόνια στον επιθετικό τομέα στην ομάδα του Ιάσονα Αυγής με τα γκολ που έχει πετύχει. 

Φέτος η αγωνιστική περίοδος διεκόπη πριν καν αρχίσει το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ λόγω του κορωνοϊού και ο ίδιος επισήμανε: «Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε σε ένα αβέβαιο μέλλον σε ότι έχει να κάνει με την εκκίνηση των πρωταθλημάτων κάτι που είναι ψυχοφθόρο για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και ειδικά για το ερασιτέχνη που έχει στο μυαλό του και την δουλειά του. Ελπίζω να μην πάει χαμένη αυτή η χρονιά και να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί. Τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας είναι κάτι το οποίο στην ουσία καταργεί την σκληρή προετοιμασία κάθε ομάδας και την βάζει ξανά να ξεκινήσει από την αρχή. Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην πάει χαμένη αυτή η χρονιά. 

Ευελπιστώ πως η πολιτεία δεν θα σταθεί ενάντια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα ξεκινήσει και αυτό σύντομα με την σειρά του με όποια μέτρα χρειαστούν. Ελπίζω το 2021 να μας βρει σύντομα στα γήπεδα που τόσο πολύ αγαπάμε». Για την παρουσία του στον Ιάσονα τόνισε: «Τρία χρόνια είμαι στην Αυγή και νιώθω πλέον ότι έχω βρει το σπίτι μου παρόλο που μένω κοντά στην Σουρωτή και έχω το θέμα με τις αποστάσεις. 

Οι άνθρωποι και συγκεκριμένα ο κύριος Παρασκευόπουλος με έχουν αγκαλιάσει, νιώθω πολύ καλά και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Φέτος η ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι αν ξεκινήσουμε θα το πετύχουμε γιατί δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα με τον προπονητή Γιώργο Τσουκαλίδη καθώς και τον γυμναστή Τσαλουκίδη. Να ευχηθώ επίσης καλή χρονιά και στην Μέτροσπορτ το 2021 με πολλά όμορφα άρθρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.