Παναγιώτης Τζίμας, lifestory: Η πρώτη άρνηση στον ΠΑΟΚ και οι γονείς του... μεροκάματου!

Χάρης Εμμανουηλίδης01 Ιουλίου 2021

Παναγιώτης Τζίμας. Το όνομα του νεαρού από την Πρέβεζα το απόγευμα της Τετάρτης έκανε την εμφάνιση του με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, έπειτα από την αποκάλυψη του Metropolis 95.5 και του metrosport.gr, με τον ίδιο να εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το βήμα που... είχε αφήσει στη μέση πριν μερικά χρόνια.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας του 20χρονου μεσοεπιθετικού κανείς μπορεί να συναντήσει μικρές ιστορίες που κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα παιδί που ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τον Άρη Πρέβεζας, στην ηλικία που τα περισσότερα αγοράκια ονειρεύονται μία ημέρα να παίζουν ποδόσφαιρο στην αγαπημένη τους ομάδα, ο ίδιος έκανε τα πρώτα μικρά του βήματα στην ομάδα της Πρέβεζας πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Αρκαδία.

Το παιδί ανθρώπων του μεροκάματου, καθώς ο πατέρας του ήταν οικοδόμος και η μητέρα του δούλευε σε μία εταιρεία με ψάρια, βρήκε τον πρώτο του επαγγελματικό σταθμό στην Τρίπολη και ειδικότερα στην ομάδα του Αστέρα, αφότου πρώτα είχε πει «όχι» στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό και ξεκίνησε από μικρός το ταξίδι του μακριά από την πόλη του.

Το -όπως όλα δείχνουν- επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, σε παλαιότερη συνέντευξη του στο talentabout, μίλησε για τους λόγους που δεν πήγε σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό πριν υπογράψει στον Αστέρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Είναι αλήθεια, ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση μου λίγο πριν κλείσω στον Αστέρα. Σίγουρα είναι δύσκολο να λες “όχι” σε τόσο μεγάλες ομάδες, αλλά ο Αστέρας με πίστεψε από την αρχή και είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση μου. Γι’ αυτό και τον επέλεξα». 

Ο ίδιος στον Αστέρα, έγραψε τη δική του «ιστορία», καθώς με το γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, μπήκε σε μία ιδιαίτερη λίστα, καθώς σε ηλικία 19 ετών, 10 μηνών και 16 ημερών, έγινε ο τέταρτος νεότερος ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα για τους Αρκάδες, έχοντας μπροστά του τους, Φορτούνη, Δουβίκα και τον Τάσο Μπακασέτα. 

Για πρώτη φορά ο ίδιος άκουσε το όνομα του στην αποστολή των «μεγάλων» την παραμονή του αγώνα της ομάδας της Αρκαδίας με τον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2018, όταν ο Σάββας Παντελίδης, έδωσε στον 17χρονο τότε Παναγιώτη την πρώτη γεύση από Superleague, με την ιστορία να ξεκινάει να γράφεται με τον ίδιο τον Παναγιώτη να είναι έτοιμος να γράψει τα επόμενα κεφάλαια της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.