Κατσιαρός: «Καθαρόαιμο 8αρι ο Νταρίντα θα βοηθήσει και στα γκολ»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο κάποτε ποδοσφαιριστής του Άρη Παναγιώτης Κατσιαρός, που αναφέρθηκε στην χθεσινή εικόνα των «κιτρίνων» αλλά και γενικότερα μέσα στην σεζόν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δίλημμα Μαζικού ή Πίρσμαν, τις στατικές φάσεις του Άρη, τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και την αστάθεια που παρουσιάζουν οι Θεσσαλονικείς μέσα στην σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το... δίλημμα Μαζικού ή Πίρσμαν:
«Ο Μαζικού χθες ήταν πάρα πολύ καλός παρά το γεγονός ότι είχε να παίξει πολύ καιρό στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια γιατί το χθεσινό ήταν πολύ εύκολο, το κάναμε εμείς δηλαδή γιατί προηγηθήκαμε νωρίς. Ο Πίρσμαν από την άλλη σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είχε δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Μαζικού έκανε ένα λάθος με τον Βόλο και νιώθω ότι τον «κρεμάσαμε» βέβαια οι προπονητές ξέρουν και επιλέγουν. Πάντως εκτός του παιχνιδιού με τον Βόλο ο Μαζικού ήταν καλός σε όλα τα υπόλοιπα.»

Για το αν έχει βελτιωθεί ο Άρης στις στατικές φάσεις την φετινή σεζόν:
«Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι στατικές φάσεις. Το θεωρώ φυσιολογικό επακόλουθο του σύγχρονου ποδοσφαίρου γιατί πλέον πολλοί ρίχνουν το βάρος στις στατικές φάσεις αφού από αυτές μπορεί να κερδηθεί ένα παιχνίδι.»

Για την χρησιμοποίηση και την εμφάνιση του Νταρίντα:
«Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε έτρεξε πολύ στο γήπεδο, έκανε κινήσεις αλλά είδαμε να παίζει και απλά. Φάνηκε η εμπειρία του και στο γκολ αφού δεν σκέφτηκε να σουτάρει και έδωσε την πάσα δίπλα του για το εύκολο γκολ. Είναι ένα καθαρόαιμο 8αρι νομίζω ότι θα βοηθήσει και στο σκοράρισμα αλλά το σημαντικό είναι πως συμμετέχει και στο δημιουργικό κομμάτι.»

Για την αστάθεια του Άρη ως τώρα και αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την 5η θέση:
«Η φετινή χρονιά μας έχει δώσει την αμφιβολία για το πως θα παρουσιαστούμε κάθε Κυριακή. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια γιατί ξέραμε ότι θα έμπαιναν σοβαροί κάθε Κυριακή και με μοναδικό στόχο την νίκη. Η φετινή χρονιά μας γύρισε λίγο πίσω όσο αφορά την σταθερότητα της απόδοσης γιατί το ένα παιχνίδι κάνουμε πολλές τελικές και στο άλλο μπορεί να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.