Παναγιωτίδης: Πότε θα επιδοτηθούν τα σωματεία;

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Mε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο τομεάρχης αθλητισμού της Ελληνικής Λύσης Χαράλαμπος Παναγιωτίδης ζητά από τον Λευτέρη Αυγενάκη ενημέρωση σχετικά με την χρηματοδότηση των σωματείων.
Αναλυτικά: 
«Φτάνει η κοροϊδία από όλους εσάς προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό...!!!Έχουμε καταθέσει Ερωτήματα σαν Ελληνική Λύση και δεν έχετε απαντήσει ούτε σε εμάς. Τα αθλητικά Σωματεία Έχουν να επιδοτηθούν από το Μάρτιο μέχρι σήμερα. Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπάρχουν και Σωματεία που καλλιεργούν μαχητικές τέχνες και Μαχητικά αθλήματα που λειτουργούν νόμιμα σε Ομοσπονδίες με αποφάσεις Πρωτοδικείου. Αυτά κ.Υπουργε, κύριοι Βουλευτές, Πρόεδροι των Ομοσπονδιών δεν υπάρχουν για εσάς; Και πάμε παρακάτω...
Τον Ιούνιο υπόσχεται οικονομική ενίσχυση ο κ. Αυγενακης με κονδύλι 12.000.000 ευρώ που έχει πάρει έγκριση όπως μας ανακοίνωσε.Καθε μήνα αναφέρεται με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην επιχορήγηση των Σωματείων και στο ποσό έχει βοηθήσει τον αθλητισμό.Φτάνουμε 3 Νοεμβρίου όπου υποσχέθηκε άμεσα την χρηματοδότηση με διάγγελμα του.Μεχρι σήμερα δεν έχει πάρει κανένα Σωματείο τίποτε.Ρωτάμε για τελευταία φορά κ.Αυγενακη.1.Ποτέ θα επιδοτηθούν και με ποια κριτήρια θα βγει το ποσό που θα δικαιούται το καθένα;2.Σε ποια σωματεία αναφέρεστε; Στο σύνολο των 5000 και κάτι που έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο ή θα τα ξεχωρίσετε ανάλογα με το πότε έκαναν εγγραφή και αν έχουν εγκριθεί ως απολύτως νόμιμα;3.Προτίθεστε να δώσετε περαιτέρω ενίσχυση καθώς ότι έχει ανακοινωθεί σε επίπεδο δηλώσεων και δημοσιευμάτων αφορά το πρώτο ΛΟΚ Ντάουν και αυτή τη στιγμή έχουμε το δεύτερο ΛΟΚ Ντάουν με άγνωστη χρονική στιγμή το άνοιγμα των Αθλητικών Σωματείων;4.Για τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία που δεν έχουν έγκριση από τη ΓΓΑ αλλά λειτουργούν νομιμότατά με αποφάσεις Πρωτοδικείων και καλλιεργούν αθλήματα υπάρχει μέριμνα για ενισχύσης τους;Παναγιωτίδης Χαράλαμπος Τομεάρχης Αθλητισμού Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Taekwondo και Α Επιλαχών Βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.