Παναγιωτίδης: «Δουλεύει συνέχεια ο Μιχαηλίδης, δεν πάει... διακοπές»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Δώρο για τον Γιάννη Μιχαηλίδη η συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο σύμφωνα με τα όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θείος του νεαρού άσου, Νίκος Παναγιωτίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του Γιάννη Μιχαηλίδη: «Το περίμενε καιρό. Πιστεύω ότι στάθηκε καλά. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα γιατί είναι στην ομάδα που αγαπάει. Δεν ήξερε ότι θα παίξει. Ήταν απλά στην αποστολή και σκεφτόταν ότι εάν ήταν το σκορ τέτοιο τότε θα μπορούσε να παίξει. Εγώ χαίρομαι περισσότερο από εκείνον. Είναι τρελό για εκείνον. Είναι ένα δώρο. Όταν έμαθα ότι είναι στην αποστολή του είπα ότι πρόσεξε μην σε βάλει βασικό και πανικοβληθείς. Θα υπάρχουν και καλές και κακές εμφανίσεις. Το θέμα είναι να ζυγίζεις τα πράγματα. Του έστειλε ένας καλός του φίλος μήνυμα και τον συγκίνησε για αυτό έκλαψε. Το παλικάρι μας να είναι καλά και να έχει υγεία. Καλή σταδιοδρομία στο Γιαννάκο».

Τι περιμένει από εκείνον στη συνέχεια: «Θα την πάρει την ευκαιρία. Στο είχα πει και πέρυσι ο Γιάννης δουλεύει συνεχώς, δεν έχει πάει διακοπές δύο χρόνια τώρα και καθόταν εδώ και δούλευε στο άλμα με έναν προπονητή. Εγώ του έλεγα ξεκουράσου και εκείνος μου έλεγε κουράσου. Έχει τη δική του αντίληψη και θα έχει τη δική του πορεία».

Τη μάχη για το φετινό τίτλο: «Είμαι αισιόδοξος πολύ. Μου αρέσει η ομάδα. Οι αντίπαλοι δε μου αρέσουν. Χάσαμε από τον Άρη αλλά υπάρχουν τα πλέι οφ. Πιστεύω πως όπου και να συναντήσουμε τον πρωτοπόρο θα τον κερδίσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.