Παναγιωτίδης: «Αξίζει μία θέση των δύο στόπερ του ΠΑΟΚ στον Μιχαηλίδη»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και θείος του Γιάννη Μιχαηλίδη, μίλησε αναφορικά με την αγωνιστική άνοδο που έχει παρουσιάσει ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και την αμυντική λειτουργία της ομάδας συνολικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Μιχαηλίδη, ανέφερε: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν κάνει λάθη, ειδικά όταν παίρνει πολλές φορές τη μπάλα και όπως είχε πει κάποια στιγμή ο Μιχάι, όταν μπαίνεις και βγαίνεις δεν μπορεί να βρει ρυθμό, ενώ ο Μιχαηλίδης έχει βρει τον δικό του χρόνο τώρα. Ο Κρέσπο θα έρθει πιο σύντομα από πίσω, αλλά εγώ προβληματίζομαι μόνο στο να μην ΄΄απελπιστεί΄΄, ωστόσο αν συνεχίσει ο Γιάννης όπως δουλεύει τώρα του αξίζει η μία θέση στα στόπερ του ΠΑΟΚ, αν είναι καλά ο Ισλανδός θα έβαζα τον Ίνγκασον».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Εγώ θεωρώ τον Τέιλορ περισσότερο επιθετικό ποδοσφαιριστή. Δεν μπορεί να μαρκάρει, αλλά άμυνα δεν κάνουν μόνο τέσσερα άτομα της άμυνας, αλλά ολόκληρη η ομάδα. Γιατί στη φάση του γκολ, βγήκε ο Πασχαλάκης; Σε πολλές φάσεις στο αμυντικό κομμάτι υπάρχουν περιπτώσεις που λείπουν τα δύο αμυντικά χαφ ή ανεβαίνουν τα δύο μπακ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.