«Να παίξει ο Μιχαηλίδης, γιατί να ματώνει συνέχεια ο Σαββίδης;»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τις πρώτες συμμετοχές που παίρνει με την ανδρική ομάδα ο ανιψιός του, ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παναγιωτίδης:

Για την εκτέλεση του φάουλ: «Ήμουν στο μαγαζί και είπα μακάρι να τον αφήσουν να δούμε τι θα γίνει. Τον άφησαν παραξενεύτηκα αλλά είδα ότι ο Ίνγκασον τον παρότρυνε. Ξέρουμε τις δυνατότητες του αλλά πρέπει να έχει χαμηλά την μπάλα και να έχει υγεία».

Για τις συμβουλές που του δίνει: «Του λέω, να είναι προσγειωμένος να μην είπα τα μυαλά του πάνω από το κεφάλι του και όλα θα πάνε καλά. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον Γιάννη. Τεχνικά ο Γιάννης μπορεί να σταθεί και σαν εξάρι ή οχτάρι, έχει τρομερά χτυπήματα και είναι αριστεροπόδαρος. Είναι 1,88μ, είναι άλλη πάστα παίκτη. Είναι 10.000 φορές καλύτερος από μένα. Κακώς βέβαια τα λέω αυτά γιατί πρέπει να τον προσγειώσουμε. Βέβαια άλλο είναι το ποδόσφαιρο σήμερα. Ο Γιάννης ήταν οχτάρι, δεκάρι και στον ΠΑΟΚ έπαιξε στόπερ».

Τον έχει δε να χτυπά στημένα: «Ναι στην Κ19 σε κάποια ματς. Δεν περίμενα να έχει ο Γιάννης τόση τεχνική. Έχει δυνατό πόδι αλλά δεν περίμενα να έχει τόσα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αξίζουν ευκαιρίες τα παιδιά των ακαδημιών: «Ναι, αλλά να μη φτάσουμε στο σημείο να τα βάζουμε από ανάγκη. Να αξίζουν να παίζουν. Ο ΠΑΟΚ δίνει εκατομμύρια για τις ακαδημίες. Βλέπουμε τον Τζόλη, τον Γιάννη, τον Τσιγγάρα που είναι παιχτούρα. Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν. Γιατί να ματώνει συνέχεια ο Σαββίδης; Αφού έχει τα δικά του παιδιά. Και έρχονται και άλλοι, αυτή τη φουρνιά ο ΠΑΟΚ δε θα την ξαναβρεί. Αυτά τα παιδιά παίρνουν 3 σερί χρόνια το πρωτάθλημα. Μπορούν να σταθούν και στην πρώτη ομάδα».

Ποιο είναι το κομμάτι που χρειάζεται να δουλέψει: «Εξυπνάδα έχει, καλό πόδι έχει, λίγο να δουλέψει στην ταχύτητα. Μέχρι 10% να βελτιωθεί. Αλλά έχει γρήγορη σκέψη, αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του αντίπαλου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.