Παν. Παναγιωτίδης: Βήμα σε Σινδιώτες

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Ένα δυνατό σύνολο αναµένεται να παρουσιάσει στο νέο Πρωτάθληµα η Οµόνοια Σίνδου.

Νέα αποκτήµατα είναι οι Ρετζέπης, Αλµπάνης, Μελάς, Τάσιος, Πασχαλίδης ενώ θα γίνουν ακόµη δύο τρεις προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Από την άλλη δεν θα έχει ο Λεωνίδας Υφαντίδης φέτος στη διάθεση του, τους Αλέξη Παναγιώτη, Καστανιώτη, Κόζαρη, Γεωργόπουλο, τουλάχιστον προς το παρόν δεν είναι στη διάθεση του ο Γιάννης Σαπάνης, ενώ ο Τανούρκας επιστρέφει στο Ανατολικό.

Ο γενικός αρχηγός της Οµόνοιας Σίνδου Παναγιώτης Παναγιωτίδης για την φετινή χρονιά επισήµανε: «Κάνουµε ένα πάντρεµα νέων και έµπειρων παικτών δίνοντας κατά βάση βήµα σε Σινδιώτες ποδοσφαιριστές. Πάνω από όλα υγεία και να γίνει µια οµάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

-Πώς βλέπετε το φετινό πρωτάθληµα; 

«∆εν ξέρουµε τους οµίλους αλλά µε Ολυµπιακό Κυµίνων, ΠΑΟ Κουφαλίων, Αγιο Αθανάσιο και τις υπόλοιπες οµάδες, το Πρωτάθληµα θα είναι ανταγωνιστικό µε πολλά γειτονικά ντέρµπι. Πρόκειται για οµάδες µε ιστορία. Οσο για εµάς θα προσπαθήσουµε µέσα από ένα νεανικό σύνολο να παίξουµε όµορφο ποδόσφαιρο». 

Σχετικά µε την ονοµασία του γηπέδου ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης είπε: «Το διοικητικό συµβούλιο της Οµόνοιας έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες προς τον δήµο ώστε να ονοµαστεί «Ιωάννης Κεχαγιάς». O προπονητής της Οµόνοιας Λεωνίδας Υφαντίδης επισήµανε: «Ο Γιάννης Κεχαγιάς άφησε παρακαταθήκη. Συνεχίζεται το έργο του. Στόχος µας είναι να κάνουµε µια ανταγωνιστική οµάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο µε παιδιά από την περιοχή».

Ο προγραµµατισµός της ακαδηµίας της Οµόνοιας Σίνδου-ΑΕΝ Σίνδου

 Στις 22-8 στις 18.30 ξεκινά η Κ15 στο γήπεδο της Οµόνοιας, ενώ την 1/9 ξεκινά η υπόλοιπη ακαδηµία. Εντός των προσεχών ηµερών θα ανακοινωθούν και οι προπονητές των τµηµάτων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.