Παν. Παναγιωτίδης: Δυστυχώς η χρονιά είναι πλέον χαμένη

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Mε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοιού ο παράγοντας της Ομόνοιας Σίνδου Παναγιώτης Παναγιωτίδης επισήμανε:

Μετά από τέσσερις γεμάτους μήνες απραξίας διαβάζω μαθαίνω και ακούω διάφορες γνώμες ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν πράγματι ο καθένας μας έχει αντιληφθεί το πόσο έχει αλλάξει πλέον η ζωή μας και η καθημερινότητα μας. Φυσικά και από όλους μας λείπει η καθημερινότητα του γηπέδου. Εχει κοπεί η αναπνοή μας και η τρέλα που διαθέτουμε να σπαταλάμε χρόνο, χρήμα και αμέτρητες ώρες στα ερασιτεχνικά γήπεδα για την καψούρα μας και το παράσημο τις ανοικτής παλάμης. Καταλαβαίνω ότι έχουμε χάσει την καψούρα μας όλοι (προπονητές, ποδοσφαιριστές) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ότι αντί να βρούμε κάποιους τρόπους ίσως ένα, δύο μήνες να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι για το ποδόσφαιρο να μαθαίνω ότι κάποιοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να λένε ότι πρέπει να γίνει το πρωτάθλημα τις Α1 οπωσδήποτε. Ζούμε σε άλλο πλανήτη ίσως; Να μην ξαναλέω για τις οικονομικές συνέπειες τις πρωτοφανούς αυτής πανδημίας που σκοτώνει καθημερινά το αύριο μας.
Είναι δυνατόν κάποιος (αλήθεια ποιος;) να πάρει στην πλάτη του την ευθύνη ποιού πρωταθλήματος; Μετά από την τεράστια απραξία των ερασιτεχνών αθλητών, δεν προλαβαίνει κανείς τίποτα και φυσικά θα πρέπει η πανδημία να τελειώσει χθες ως δια μαγείας.
Τι να κάνουμε οι συνθήκες είναι σαν να βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Δυστυχώς ή χρονιά είναι πλέον χαμένη.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι που αμείβονται από το ποδόσφαιρο χάσανε άλλοι λίγα άλλοι περισσότερα. Ομως δυστυχώς και αυτοί θα πρέπει να αναλογιστούν ότι μπορεί τρελοί και ερωτευμένοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να είμαστε πολλοί. Αλλα δυστυχώς ποιός αναλαμβάνει ευθύνες που λυγίζουν ολόκληρα κράτη και παγκόσμιες οικονομίες;
Και στο κάτω κάτω τις γραφής ποιος μπορεί να παίξει με ανθρώπινες ζωές; Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι στον βωμό τις επιτυχίας κάποιου (όνειρα πρωταθλητισμού) ερασιτέχνες κινδυνεύουν να καταστραφούν για το υπόλοιπο τις ζωής τους.
Θα μπορούσα να γράψω και πολλούς άλλους προβληματισμούς και πραγματικά γεγονότα που αποτελούν τροχοπέδη και να φαντάζουν ουτοπικά τα περί ενάρξεως ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Τελειώνοντας και κλείνοντας πλέον ο χρόνος τελείωσε μακάρι οσοι ήμασταν να ξαναβρεθούμε όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και με ασφάλεια στην τρέλα μας, δηλαδή καλό Σεπτέμβριο.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.