Πάμπλο Γκαρσία: «Θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα»

Metrosport Team15 Απριλίου 2020

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε Μ.Μ.Ε. της Ισπανίας παραχώρησε ο τεχνικός της Κ19 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία και τόνισε πως πλέον επιθυμία και στόχος του είναι να αναλάβει τα ηνία μιας μεγάλης ομάδας μετά από τέσσερα χρόνια ως προπονητής στα τμήματα υποδομής.

«Θα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα και να δουλέψω με μεγαλύτερους. Δεν είναι απλά στο μυαλό μου, είναι ο στόχος μου. Τώρα θέλω να τελειώσω με το δίπλωμα προπονητικής της UEFA που θα μου δίνει αυτήν την δυνατότητα, αν και για την ώρα πρέπει να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι καθώς λόγω του κορωνοϊού έχουν ανασταλεί οι διαδικασίες. 

Φυσικά και θέλω να καθοδηγήσω μεγαλύτερους σε ηλικία. Δεν ξέρεις ποτέ τι πιθανότητες υπάρχουν. Περιμένεις τι θα συμβεί στο κλαμπ. Το να καθοδηγείς ένα μεγάλο κλαμπ είναι κάτι που ο κάθε προπονητής θα ήθελε. 

Είμαι σίγουρος πως στην Ουρουγουάη υπάρχουν πολλοί προπονητές που προετοιμάζονται και περιμένουν την ευκαιρία τους. Δεν είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν είδα κάτι να είναι εύκολο. Έχω συνηθίσει να βάζω ένα στόχο και να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω...».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.