Πάμπλο Γκαρσία: «Από τις μεγάλες ομάδες ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Για το ιδιαιτέρως βεβαρημένο πρόγραμμα του Πανσερραϊκού μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία στην συνέντευξη Τύπου, ενώ αποθέωσε και τον ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ευκαιρίες πολύ καθαρές και αν δεν εκμεταλλεύεσαι τέτοιες ευκαιρίες με τέτοιες ομάδες δεν έχεις τύχη. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ εύκολα. Δεν έχουμε ομάδα με πολλούς παίκτες σε δύο εβδομάδες έξι ματς, καλό να παίζεις πολλά ματς αλλά θέλει μεγάλο ρόστερ. Μας πόνεσε, παίξαμε για τους 8 χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση των 16. Αυτός που κάνει το πρόγραμμα δεν είναι φίλος μας», είπε αρχικά ο Γκαρσία και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Πολύ δύσκολο το ματς για εμάς το Σάββατο όπως για όλες τις ομάδες σε αυτή τη θέση, μας άλλαξαν ματς και πάλι στον Βόλο το Χριστούγεννα συγχαρητήρια στους παίκτες μου θέλω να δώσω μόνο».

Για τις επιλογές του στην ενδεκάδα: «Επέλεξα να κρατήσω παίκτες για Γιάννινα για να αντέξουμε. Εχουμε δύο παίκτες με πυρετό και έπρεπε αναγκαστικά να κάνουμε πολλές αλλαγές».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ζίβκοβιτς: «Πιστεύω ότι από τις μεγάλες ομάδες ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα και δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που κάνει. Τον γνωρίζω καλά τον Αντρίγια, όταν τον είχα έκανε πολλά γκολ, έχει καλό σουτ, καλό πόδι και είναι πολύ καλός στις μονομαχίες».

Για το σχόλιο Λουτσέσκου ότι δε θα κινδυνεύσει ο Πανσερραϊκός: «Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν μας ενδιαφέρει αντίπαλος γνωρίζουμε πώς έχουμε χάσει πολλά ματς που έπρεπε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.