Παμλίδης: «Ο Χουτεσιώτης μας είπε πως υπήρξε φάουλ, δίκαιη η ισοπαλία»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης «γκέλαρε» στον... βούρκο του ΠΑΣ Γιάννινα με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μάλιστα και αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Τσαγκαράκη και την ακύρωση του τέρματος με τον Μαντσίνι. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ, Γιώργος Παμλίδης, μίλησε για την επίμαχη φάση αλλά και για τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο αέρα του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, τελείωσε το ματς όπως έπρεπε. Δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα ωστόσο και εμείς έχουμε αποδείξει πως παίζουμε επιθετικά. Είχαμε ευκαιρίες και θεωρώ πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολος αγωνιστικός χώρος, θα ήταν δύσκολο αν έμπαινε γκολ να αλλάξει κάτι. Κοιτάξαμε να μην βγει κάποιος τραυματίας.

Για το γκολ του Μαντσίνι που ακυρώθηκε: «Από την στιγμή που υπάρχει το VAR ότι και να πω περισσεύει. Ο Χουτεσιώτης μας είπε πως είναι φάουλ. Δεν θα μας έλεγε ψέματα. Κάποιος φορές το VAR μας ευνοεί και κάποιες φορές όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν ευνόησε κάποια ομάδα ο αγωνιστικός χώρος: «Είναι σχετικό αυτό προσπαθούμε και εμείς να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Με όλους τους αντιπάλους έχουμε παίξει σωστά, κανείς δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τέτοιο γήπεδο. Οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν πάντα και είμασταν εμείς οι άτυχοι την προηγουμένη αγωνιστική με τον Απόλλωνα όπου και ηττηθήκαμε».

Για κάποια αποτελέσματα που δεν έρχονται στον ΠΑΣ: «Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά μερικές φορές πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και περισσότερη εμπειρία. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.