Πάμελα Άντερσον: Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά!

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2021

Για ακόμη μια, τέταρτη, φορά η Πάμελα Άντερσον φόρεσε νυφικό. Η 53χρονη γνωστή σταρ του Baywatch παντρεύτηκε στον Καναδά τον σωματοφύλακά της και οικοδόμο, Dan Hayhurst. 

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν στη διάρκεια του lockdown και η τελετή έγινε στην αυλή του σπιτιού της Πάμελα στο Βανκούβερ του Καναδά, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Άντερσον αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το γάμο της, δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη και φωτογραφίες στην DailyMailTV, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαι ακριβώς εκεί που χρειάζομαι να είμαι, στην αγκαλιά ενός άντρα που με αγαπάει πραγματικά. Αυτός ο ένας χρόνος έμοιαζε σαν επτά- όπως τα χρόνια των σκύλων. Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο. Νομίζω πως αυτό το ρομαντικό μέρος έχει άφθονη θεραπευτική ενέργεια, νιώθω ειρήνη εδώ. Είναι τεράστιος χώρος αλλά ελάχιστοι περαστικοί θα μπορούσαν να δουν το παραμυθένιο νυφικό με το μακρύ βέλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα να σέρνεται στη λάσπη. Παράδεισος».

Πηγή: in.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.