Πάμε «όλοι» Τούμπα σήμερα το βράδυ για τον «άλλο» ΠΑΟΚ που πιστεύουμε

Δημήτρης Μπούζας28 Ιουλίου 2022

Δεν μπορούν να συμβούν όλα μαζί για μια ακόμη φορά, τα όσα απρόβλεπτα και αυτοκαταστροφικά, έδωσαν στον αντίπαλο την ανέλπιστη ευκαιρία να πετύχει ένα αποτέλεσμα, που προφανώς ούττε το ονειρευόταν. 

Ούτε ασφαλώς εκείνοι που με αφέλεια κι έναν ανεξήγητο ερασιτεχνισμό, έχασαν την δική τους ευκαιρία για ένα σκορ που θα διασφάλιζε την πρόκριση τους, να ξανακάνουν τα ίδια (και μαζεμένα) λάθη. Η ομάδα που παρατάχθηκε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Λέφσκι, ασφαλώς και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που θα δούμε σήμερα στην Τούμπα. 

Είναι και θεωρείται ακατανόητο, μέσα στον έστω και λίγο χρόνο που πέρασε, να μην είχαμε σημαντικές και αποφασιστικές κινήσεις, για να αλλάξουν πολλοί και σημαντικοί παράγοντες, που λειτούργησαν αρνητικά και επώδυνα στο πρώτο παιχνίδι. 

Οι διορθωτικές παρεμβάσεις ιδιαίτερα στο θέμα της ψυχολογίας μετά από το σκορ, όπως και τα αγωνιστικά παθήματα που προφανώς θα έγιναν μαθήματα και εντοπίζονται σε εμμονές και λάθη των παικτών και του κόουτς, αυτή τη στιγμή μπαίνουν στην άκρη. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουτσέσκου επικεντρώθηκε με επιμονή ιδιαίτερα στο να λυθούν σοβαρές παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν από λαθεμένες συμπεριφορές και κενά συνεννόησης με παίκτες σημαντικούς, οι οποίοι ένιωθαν ξένοι και μετέωροι, λόγω εκκρεμοτήτων και διακινούμενων ανεπισήμως σεναρίων. Θεωρείται και είναι βέβαιο πως όλοι και όλα μεσα στον... «όλο οργανισμό ΠΑΟΚ» κινήθηκαν σε αυτό το μικρό διάστημα προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Η οποία δεν είναι άλλη από το να συνειδητοποιήσουν άπαντες την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα και την ιστορική ευθύνη να αποφευχθεί ένας πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Μέσα σε αυτήν την αναγκαία συνειδητοποίηση, συμπεριλαμβάνεται και το χρέος της υπέρβασης – αν απαιτηθεί – από αυτούς που θα αναλάβουν την δύσκολη αποστολή. 

Στη Σόφια η ομάδα που παρατάχθηκε έριξε λευκή πετσέτα. Στην Τούμπα αυτή που θα παραταχθεί, δεν θα έχει καμία σχέση μαζί της. Γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει κανείς από αυτούς που θα φορέσουν την φανέλα να μην είναι ορκισμένος και αποφασισμένος να τα δώσει όλα. Στον τίτλο αναφερόμαστε στον «άλλο ΠΑΟΚ». 

Αυτόν που στα πλέον κρίσιμα σταυροδρόμια, εμφανίζεται και δίνει τις λύσεις με ιστορικές και επικές ανατροπές. Τον ΠΑΟΚ που εμπιστεύονται και στηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του. Οπως αυτοί που θα βρεθούν το βράδυ στη θρυλική Τούμπα για να «πολεμήσουν» μαζί του.

ΥΓ1: Τα παπαγαλάκια συνεχίζουν να ραμφίζουν το καλαμπόκι. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ απεχθάνεται τελείως το σανό. Έχει πάρει χαμπάρι το ρόλο τους. Τα κονέ τους είναι τόσο ευδιάκριτα που προκαλούν.

ΥΓ2: Έκπληξη από τον σφιχτοχέρη Αλαφούζο: Τίναξε την μπάνκα δίνοντας 3,5 εκατομμυρια ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την απόκτηση του διεθνή Σλοβένου επιθετικού Σπόραρ, προσφέροντας επιπρόσθετα συμβόλαιο ενός εκατομμύριου στον παίκτη και για τα επόμενα 4 χρόνια! Από την άλλη οι εμφανίσεις της ΑΕΚ και το κλείσιμο του σπουδαίου επίσης Βίντα, στέλνουν μηνύματα προς αποκωδικοποίηση. Ξέχωρα βέβαια που ο Ολυμπιακός προανήγγειλε την απόκτηση τριών έμπειρων παικτών, πριν από το χθεσινό αγώνα (για καλό και για κακό μην τυχόν και αποκλειστεί και εξαγριωθούν τελείως οι «επιστήμονες»).

ΥΓ3: Παρά τους προβληματισμούς για το αν κινήθηκε σωστά ή όχι στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια διαρκείας εκτινάχθηκαν από τα 3.500 την προηγούμενη εβδομάδα, στα 8.500. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους κάποιοι, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί τη δυναμική αυτού του ανεπανάληπτου ποδοσφαιρικού λαού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.