Παίκτες ΠΑΟΚ: «Πάμε να γράψουμε ιστορία, μας πόνεσε η νέα απώλεια»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που να μην ενοχλήθηκε από την λευκή ισοπαλία στον Βόλο. Άπαντες ήταν σκασμένοι στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και υπογράμμιζαν πόσο τους πόνεσε η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα που είναι ένας μεγάλος στόχος και φέτος. 

«Είναι ασυγχώρητο να κάνουμε τέτοιες γκέλες», σημείωναν χαρακτηριστικά αρκετοί από αυτούς και στο κλίμα... τσατίλας έμπαιναν και οι νεοαποκτηθέντες παίκτες που στα social media δήλωναν χαρούμενοι για την πρώτη παρουσία τους με την φανέλα του ΠΑΟΚ, παράλληλα όμως (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Περέιρα) φανέρωναν και την λύπη τους για το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όλοι τους είχαν το καθαρό μυαλό να κοιτάξουν μπροστά: «Αυτό που έγινε δεν μπορεί να αλλάξει, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά που μας περιμένει ένα μεγάλο ματς». Οι ατάκες του στυλ «πάμε να γράψουμε ιστορία την Τετάρτη, να βάλουμε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» άρχισαν να ακούγονται και πλέον είναι εμφανής η πώρωση για την σπουδαία ρεβάνw με την Κράσνονταρ.

Ορισμένοι από τους παίκτες είχαν επαφή, είτε μέσω των social, είτε και στην παρουσία τους στην πόλη με απλό κόσμο που του έδειχνε την στήριξή του, αλλά εξέφραζε την αγωνία του μην τυχόν η ομάδα δεν βγάλει καλό πρόσωπο και την Τετάρτη. 

«Μην ανησυχείτε, θα κάνουμε την δουλειά μας και θα φέρουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε» ήταν το ρεζουμέ των απαντήσεων που έπαιρναν. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής του όπως ανέφερε μετά το ματς στον Βόλο, αντιλαμβάνονται την σημασία του μεθαυριανού αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.