Πάμε με τα γκολ-γκολ στην πρεμιέρα των προκριματικών

Γιώργος Ζαΐρης23 Μαρτίου 2023

Πρεμιέρα στα προκριματικά του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε πως η Εθνική μας μετά από αρκετά χρόνια θα καταφέρει να βρεθεί στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Αντιλαμβάνομαι πως η αγωνία των περισσοτέρων ειναι τι θα κάνουν οι ομάδες τους στην Super League αλλά δεν απαξιώνω αυτή την Εθνική. Αύριο αγωνίζεται στο Γιβραλτάρ, έχω βρεθεί εκεί για το ματς του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν, είναι ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ομως αύριο πολλά περισσότερα για την Εθνική μας.

Σήμερα το κουπόνι έχει παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί. Επειδή όμως βρισκόμαστε στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων θεωρώ πως υπάρχουν ματς όπου το φαβορί για να κερδίσει πρέπει να βάλει περισσότερα από ένα γκολ. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε εκατέρωθεν γκολ και υπάρχουν ελκυστικότατες αποδόσεις για να ρισκάρεις. Φυσικά μπορεί να έχουμε σε τέτοια ματς και το γκολ της τιμής. Δηλαδή το φαβορί να έχει ρίξει ήδη ένα τετράμπαλο, να παίζει χαλαρά και ο αντίπαλος να ψάξει να βρει ένα γκολ για να το πανηγυρίσει και να μας.... πληρώσει.

Φυσικά δεν αναφέρομαι στο ματς της Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν. Η μετά-Σάντος Πορτογαλία, πληγωμένη από την αποτυχία στο πρόσφατο Μουντιάλ δεν νομίζω πως θα δεχθεί γκολ. Μπορεί όμως ο αντίπαλος της να κερδίσει έστω δυο κόρνερ; Πληρώνει 2,55 αυτό το στοίχημα και θα το βάλω σε ένα συστηματάκι. Τι θα προσθέσω εκεί; Το γκολ-γκολ της Σλοβακίας με το Λουξεμβούργο και ας λήξει το ματς εκεί 8-1. Να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του θέλω ο Σλοβάκος τερματοφύλακας. Το ίδιο επιλέγω και στο ματς των Σκοπίων με την Μάλτα. Αφού πληρώνει πάνω από 2 φράγκα γιατί να μην το αγοράσω; Θα κλείσω με το γκολ-γκολ στο ματς της Ουγγαρίας με την Εσθονία και θα ζητήσω τετράδα και τριάδες.

Στην άλλη πρόταση σαφώς και το πιο εμπορικό ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γκολ-γκολ πληρώνει 1,93 και το over κοντά στο 2,4. Ναι μπορεί να λήξει 0-0 και να πάω το βράδι στον κάδο ανακύκλωσης αλλά δεν ποντάρω στο να βγει ο ήλιος από τη Δύση. Τι θα βάλω δίπλα; Παίζει η Βοσνία με την Ισλανδία. Εδώ θα τιμήσω τα κόρνερ και περιμένω πίεση από τα πρώτα λεπτά από τους γηπεδούχους.

Πρόταση 1η

Over 1.5 κόρνερ Λιχτενστάιν: 2,55

Σλοβακία-Λουξεμβούργο γκολ-γκολ: 2,1

Σκόπια-Μάλτα γκολ-γκολ: 2,1

Ουγγαρία-Εσθονία γκολ-γκολ: 2,18

Σύστημα 3-4

Πρόταση 2η

Ιταλία-Αγγλία γκολ-γκολ: 1,93

Βοσνία-Ισλανδία over 8.5 κόρνερ: 1,6

Απόδοση: 3,1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.