Με Ιταλία στην πρεμιέρα, οι σούπερ αποδόσεις και επιλογές της Stoiximan

Metrosport Team10 Ιουνίου 2021

Η μπάλα στη σέντρα του Ολίμπικο και επιτέλους η μεγάλη γιορτή αρχίζει. Η Ιταλία αντιμετωπίζει στη Ρώμη την τυπικά... γηπεδούχο Τουρκία και θέλει να δείξει πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Και αν οι πρεμιέρες των μεγάλων διοργανώσεων έχουν συνδεθεί στο παρελθόν με εκπλήξεις, η Ιταλία μοιάζει δικαίως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη σε απόδοση (1.52). 

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει ένα κράμα ταλαντούχων και έμπειρων παικτών που καθιστούν την σκουάντρα ατζούρα ικανή να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.

 Η Τουρκία δεν είναι, πάντως, ομάδα που δεν αξίζει τον σεβασμό της Ιταλίας. Μπορεί να βρει το γκολ και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της και σε συνδυασμό με τη δεδομένη επιθετική ικανότητα των ουσιαστικά γηπεδούχων, τότε το over 2.50 γκολ είναι επιλογή (2.32) που αξίζει προσοχής.

 Πολλές οι επιλογές της Stoiximan και στους anytime σκόρερ με τους Ιμόμπιλε και Ινσίνιε σε αποδόσεις 2.62 και 3.40 να συγκεντρώνουν και δικαιολογημένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.