Παλμέιρας: Για τρίτη σερί χρονιά πρωταθλήτρια, με Άμπελ Φερέιρα στο τιμόνι!

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Μπορεί ο Άμπελ Φερέιρα να μην στέριωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ, όμως στη Βραζιλία έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιρικό... Μεσσία! Και αυτό καθώς για τρίτη σερί χρονιά σήκωσε το πρωτάθλημα με την Παλμέιρας, στην πολιτεία του Σάο Πάουλο.

Μια σπουδαία νίκη με ανατροπή, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 1-0 από την Σάντος, όμως στη ρεβάνς πήρε το αίμα της πίσω, κερδίζοντάς την με 2-0 στη ρεβάνς, τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Με αυτό τον τίτλο, ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ έφτασε στο... 10 το καλό, στους τίτλους, ενώ μάλιστα χάρη σε αυτό το «χατ-τρικ» μπήκε στο… πάνθεο της ιστορίας της.

Μια κούπα που επισφραγίστηκε με την προσωπική υπογραφή του Έντρικ, ο οποίος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει κατοχυρώσει ήδη τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 17χρονος επιθετικό κέρδισε πέναλτι στο πρώτο μέρος και Ράφαεκ Βέιγκα το εκτέλεσε με... μαεστρία, στο 33’, για το 1-0. Μάλιστα, φώναξε «παρών» και στο δεύτερο γκολ , το οποίο πέτυχε ο Ανιμπάλ Μορένο στο 67ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.